Ügyfél sztorik

Ügyfeleink

Köszönjük!

Ügyfeleink és Partnereink iránt érzett hálánk határtalan.

Szerencsések vagyunk mert amellett, hogy a saját területükön profi szakemberek,  kivételesen innovatív és kreatív szakemberek, akikkel fantasztikus együtt dolgozni minden nap. Köszönjük a bizalmatokat és a lehetőséget, hogy részesei lehetünk sikereiteknek!

Az ANASH és a Bardusch között közel 3 éve kezdődött az együttműködés. Ez idő alatt arculatunk, megjelenésünk modern köntösbe került. A legtöbb social médiában jelen vagyunk és igazoltan több ügyfélmegkeresésünk keletkezett. Lényegre törő és állandó személyes kapcsolattartásunk miatt manapság már csak az új ötletekről kell egyeztetnünk minden mást megtanult az Anash és tartja cégünk CI szabályait. Emiatt könnyű és gördülékeny leginkább baráti és nem üzleti kapcsolat van köztünk. Jó velük együtt dolgozni.
Radosza Rico
Bardusch Magyarország | Ügyvezető igazgató
„Kata személyében egy igazán felkészült szakembert ismerhettünk meg. Mi a Converzumban egy olyan online marketingben jártas szakembert kerestünk, aki ajánlásokkal és tanácsokkal látja el kreatív csapatunk munkáját, aki érti a koncepciónkat, és érzi, hogy a Converzumnak mire van valóban szüksége. Nagy segítség számunkra, hogy Kata a felvetéseinket, elgondolásainkat, terveinket külső szakértői szemmel figyeli, vizsgálja; esetleg új irányokat mutat, javaslatokat ajánl fel; mindezt úgy, hogy tiszteletben tartja az elképzeléseinket, figyel az arculatunkra, a szellemiségünkre és a jövő képünkre. Hozzáértés, tapasztalat, könnyű és gördülékeny együttműködés, rugalmasság, ügyfél-orientáció – ez az ANASH, ez Szaniszló Kata.”
Kiss Edó
Converzum Tudomány Nyelviskola Zrt. - Szakmai vezető
Az év legfontosabb marketing kampányának indulása előtt 1 hónappal kezdtük meg a közös munkát az ANASH csapatával. A rövid határidő ellenére egy profin összerakott, jól átgondolt kreatív koncepciót raktak le az asztalra, melyet sikerült pontosan és hibátlanul megvalósítani. A jól összerakott kommunikációs mixnek és integrált kampánynak köszönhetően (PPC, Facebook, blogposzt, hírlevél) az értékesítési eredmény 25%-kal meghaladta a terveinket. A szakmai hozzáértésen kívül ki kell emelnem a rugalmas hozzáállásukat és a magas színvonalú ügyfélkezelést is.
Vachnovszki Gergely
Head of Operative CRM | Generali Biztosító Zrt.
„Kata a digitális trendek és tartalomgyártás témában tartott előadást csapatunknak. Részletesen bemutatta az új és jövőben várható digitális irányokat, az online marketing alkalmazásának folyamatos változását és ezek beépítését a mindennapi vállalati struktúrába. Kata globális és dinamikus szemléletét követve a csapat minden tagja rendkívül hasznosnak találta az előadást, aminek köszönhetően az ott elhangzottakra alapozva bővíthetjük a mindennapi online marketing lehetőségeinket. Köszönjük Kata rugalmasságát és naprakészségét!”​
Pellion Ágnes​
EY Magyarország - Marketing és Kommunikációs osztályvezető​
"Amióta létezik online marketing, Kata azóta segít nekünk talpon maradni az ebben hihetetlenül sebességgel, folyton változó világban. Ez a terület olykor ijesztően nagy kihívásokat tartogat, azonban Kata személyre szabott tanácsadása mindig megbízható keretet és hátországot ad, hogy naprakészek és trendre készek maradjunk. Megnyugtat, hogy szakértelme és naprakész tudása által előrelátó és már akkor szól, hogy kanyar jön, amikor mi még hosszú kilométerekre csak az egyenes utat látjuk. Nem csak szól, hanem a támogatásával időről időre is vesszük 🙂 "
Nagy-Baka Ividő
szénafüvek.hu webáruház tulajdonosa
„Katával és csapatával már túl vagyunk jó pár lead generáló kampányon, b2b vonalon. Számos ügynökséggel dolgoztunk már együtt, ezért tapasztalatból tudom, messze az egyik legprofibb szakember gárda, akikkel eddig találkoztam. Minden technológiát ismernek az online térben, így a javasolt megoldásaik mindig személyre szabottak. Ezenfelül pedig folyamatosan bombáznak minket újabb és újabb ötletekkel, újító irányokkal, amelyek minden alkalommal beválnak.”
Debreczeni Mór István
Global Production Kft. tulajdonosa
„Korábban saját erőből próbáltam megoldani szolgáltatásaim online marketingjét, elég kevés sikerrel. Amióta az ANASH-ra bíztam a Google Ads és Facebook hirdetési kampányokat valamint a kreatív szövegírást, több mint 60%-kal nőtt meg vendégeim száma. Amiért pedig kiemeltem szeretek velük dolgozni az az, hogy nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a laikusok számára is átláthatóvá tegyék a folyamatokat. Köszönöm azt a rengeteg vendéget, akik az általatok készített hirdetések által talált meg és azóta is visszajár hozzám.”
Nagy Csilla
NCS. Permanent Makeup tulajdonosa
„Működésünk két fő pillére a tudás és az ezzel járó felelősség. Mindenképp olyan céget kerestünk, aki azonosulni képes ezen értékeinkkel és így hitelesen tudja azokat megfogalmazni az ügyfeleink felé. Az ANASH-al együttműködve nem csak egy marketing cégre, hanem egy inspiráló partnerre is leltünk, akik ötleteikkel, fiatalos lendületükkel és kiemelkedő szakmai kompetenciáikkal újra és újra meg tudnak lepni bennünket.”
Villers Péter
Vision-Software Kft. | Tulajdonos
Ügynökségként a Facebook CPC kampányainkat menedzselik, valamint PR cikkeket írnak. Munkájukkal kapcsolatban elégedettségünk legfőbb kulcsa eredetiségük és precizitásuk. A kampányok felépítését teljesen egyedül végzik, szolgáltatásaink ismeretében önállóan dolgoznak, ránk csak az ellenőrzés jut feladatként, amely rengeteg erőforrást szabadít fel számunkra. Szövegeik és kreatív megoldásaik jól szolgálják stratégiánkat és tükrözik filozófiánkat. Lassan már félszavakból értjük egymást, és ez nagy biztonságot jelent éves kereteink hatékony felhasználásánál. Fiatalok, hölgyek, okosak és érzékenyek. Rugalmasak és profik. Szeretjük őket!
Havasi Valéria
Róbert Károly Magánkórház | Kommunikációs igazgató
“Kreatív webáruházam van, amelyben egyszemélyben végzek mindent. A marketing, illetve a hirdetések beállítása viszont az a terület, ahol az én lelkesedésem már nem volt elég, így szakemberre szerettem volna bízni ezt. Kata sokat segített abban, hogy miközben sok egyéb, online marketinggel kapcsolatos kérdésemre érthetően válaszolt, profin beállította, beidőzítette a facebook hirdetéseimet, így én a többi feladatomra koncentrálhattam.”
Horváth Mónika Manka
mankabymonika.hu webáruház tulajdonosa
Felfújható SUP (Stand up Paddle), az ehhez szükséges evezők és kiegészítő termékek értékesítésével foglalkoztunk, a weboldalunkon keresztül szerettük volna értékesíteni ezeket. Gyorsan kiderült, hogy a sikerhez maga a weboldal, a webáruház megléte nem elegendő, „reklámoznunk” kell, hogy eredményesek legyünk. 2019-ben megismertük Szaniszló Katát, aki elmagyarázta, hogyan lehetne több vevőt elérni a weboldal és a Facebook-hirdetések segítségével. Rövid tárgyalás után megszületett a megállapodás közöttünk, ami több mint 3 éven át olajozottan és sikeresen működött. Azóta más vizekre eveztünk, de nagyon köszönjük a munkád Kata!
Csaba Annamária
SURF.hu tulajdonosa
Az évek során sokat kerestük a megfelelő partnert vállalkozásunk fejlesztéséhez. Az első beszélgetés után azonban tudtuk, hogy megtaláltuk azt a csapatot, akivel dolgozni szeretnénk. Azt kell mondanunk, hogy az ANASH rendkívül precíz, pontos, kreatív és megoldásorientált kis csapat. Számunkra ezek a tulajdonságok alapvetőek voltak, és nem csalódtunk. Ráadásul a jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben, ami a turizmusra is hatással volt, az általuk javasolt innovatív megoldásoknak köszönhetően végül sokkal jobban zártuk a szezont, mint a versenytársaink. Nagyon hálásak vagyunk Katának és csapatának, és bízunk benne, hogy még nagyon sokáig együtt dolgozhatunk velük.
Bóza Barbara
Fészek Étel-Hotel ügyvezető
Szerintük

Partnereink

“Hálásak vagyunk az ANASH-nak, hogy évek óta bizalmat szavaznak nekünk és ügyfeleik sikereiért dolgozhatunk, amikor vizuálisan kell elmesélnünk a történetüket. Ha Katától jön egy e-mail, vagy telefonhívás, biztosak vagyunk benne, hogy gördülékeny, profi, precíz és igényes, minőségi munkára készülhetünk, mert az első pillanattól kezdve együtt él a projekttel, minden feladatban részt vesz az ötleteléstől kezdve, a forgatókönyvíráson át, a filmek leadásáig. A végén pedig mindig együtt nevetünk. Jó, közben is elég sokat. “
Tóth-Pákai Adrienn és D.Tóth András
A&B video
“Már évek óta dolgozunk együtt az Anash-al. Számos sikeres projektet tudhatunk magunk mögött. Katában egy megbízható, precíz és kiváló szakembert ismerhettünk meg, akivel mindig öröm a közös munka. Szakértelme nélkülözhetetlen online kommunikációs projektjeinkben. ”
Lengyel Boldizsár
SmartWorks