Marketing

Full service

 • Kiknek tudunk segíteni?

  Örömmel dolgozunk magyar kis-közép és nagyvállalatoknak, webáruházaknak, valamint nemzetközi cégeknek. Partnereink közt megtalálhatóak FMCG szektortól, a pénzügyi vállalkozásokon át a vendéglátóipari, az egészségügyi és szépségipari cégekig számos szektor.

 • Mit jelent a full marketing szolgáltatás?

  Átfogó és komplett szolgáltatáscsomagot kínálunk az ügyfeleknek az online marketing terén. Az ügyfélnek nincs szüksége külön-külön ügynökségekkel vagy szakemberekkel való kapcsolatfelvételre az egyes marketing területeken. Ehelyett egyetlen megbízható szolgáltató áll rendelkezésre, aki teljes körűen támogatja a vállalkozást az online térben.
  Ez a szolgáltatás nem korlátozódik egyetlen marketing eszközre vagy -csatornára, így az összes releváns online platformot és eszközt magába foglalja. Ez az integrált megközelítés hatékonyabb és kényelmesebb az ügyfelek számára.

 • Milyen feladatokat vállalunk el?

  Tartalommarketing: A releváns és értékes tartalmak létrehozása, például blogbejegyzések, cikkek, infografikák és videók, amelyek vonzzák az online közönséget és támogatják a márka üzenetét.

  Keresőoptimalizálás (SEO): Az organikus találatokban való javítás a keresőmotorokban, hogy a vállalkozás könnyebben megtalálható legyen a releváns keresések során.

  Keresőmarketing (SEM): A fizetett hirdetések (pl. Google Ads, Facebook hirdetések) használata a keresőmotorokban, hogy azonnali láthatóságot és látogatottságot biztosítsanak a vállalkozásnak.

  Közösségi média marketing: A közösségi média platformok hatékony felhasználása a célközönség eléréséhez, az interakciók növeléséhez és a márka építéséhez.

  Analitika és mérés: Az online marketing tevékenységek nyomon követése és elemzése, hogy az eredményekre építve optimalizáljuk a stratégiát.

 • Mi az a PLUSZ, amiért az ANASH a legjobb választás?

  Mi valóban Elérhetőek Vagyunk és Leszünk is! Tudjuk, hogy az időd értékes, ezért gyorsan reagálunk a kérdéseidre és kéréseidre és sosem tűnünk el. Cégünk hatalmas tudásbázisra és évtizedes tapasztalatra épül, amit kemény munkával és rengeteg tanulással értünk el. Az elkötelezettségünk és szakmai fejlődésünk eredményeképpen ügyfeleink szinte vakon megbíznak bennünk.

Eredményeink hangosabbak, partnereink pedig szívesen megosztják veled!