Google Ads

 • Kiknek tudunk segíteni?

  Örömmel dolgozunk magyar kis-közép és nagyvállalatoknak, webáruházaknak, valamint nemzetközi cégeknek. Partnereink közt megtalálhatóak FMCG szektortól, a pénzügyi vállalkozásokon át a vendéglátóipari, az egészségügyi és szépségipari cégekig számos szektor.

 • Hogy dolgozunk?

  A Google Ads rendszere pay-per-click (PPC) alapú, azaz csak akkor fizetsz, ha valaki valóban rákattint hirdetésre. Ez a hatékony megoldás lehetővé teszi, hogy pontosan mérjük és optimalizáljuk a hirdetési költségeit, miközben hatékonyan érjük el potenciális vásárlóid. Szakértőnk gondosan kiválogatja számodra a releváns kulcsszavakat, így hirdetésed pontosan, a megfelelő időben és a megfelelő célközönség számára jelenik meg a Google Keresési listáján.

  Szakértőnk hatékony célzási lehetőségeket kínál a Google Display Hálózaton keresztül is. A Display Hálózaton lehetőséged nyílik milliókhoz szólni és megismertetni branded és termékeid. Az egyszerű banner hirdetésektől a mozgókon át, a kreatív biztosítjuk a figyelemfelkeltő és hatékony reklámkampányokat. Folyamatos elemzések és riportok segítségével folyamatosan optimalizáljuk a kampányok teljesítményét.

 • Milyen feladatokat vállalunk el?

  Tartalommarketing: A releváns és értékes tartalmak létrehozása, például blogbejegyzések, cikkek, infografikák és videók, amelyek vonzzák az online közönséget és támogatják a márka üzenetét.

  Keresőoptimalizálás (SEO): Az organikus találatokban való javítás a keresőmotorokban, hogy a vállalkozás könnyebben megtalálható legyen a releváns keresések során.

  Keresőmarketing (SEM): A fizetett hirdetések (pl. Google Ads, Facebook hirdetések) használata a keresőmotorokban, hogy azonnali láthatóságot és látogatottságot biztosítsanak a vállalkozásnak.

  Közösségi média marketing: A közösségi média platformok hatékony felhasználása a célközönség eléréséhez, az interakciók növeléséhez és a márka építéséhez.

  Analitika és mérés: Az online marketing tevékenységek nyomon követése és elemzése, hogy az eredményekre építve optimalizáljuk a stratégiát.

 • Mi az a PLUSZ, amiért az ANASH a legjobb választás?

  Mi valóban Elérhetőek Vagyunk és Leszünk is! Tudjuk, hogy az időd értékes, ezért gyorsan reagálunk a kérdéseidre és kéréseidre és sosem tűnünk el. Cégünk hatalmas tudásbázisra és évtizedes tapasztalatra épül, amit kemény munkával és rengeteg tanulással értünk el. Az elkötelezettségünk és szakmai fejlődésünk eredményeképpen ügyfeleink szinte vakon megbíznak bennünk.

Eredményeink hangosabbak, partnereink pedig szívesen megosztják veled!