Social hirdetések​​

 • Kiknek tudunk segíteni?

  Örömmel dolgozunk magyar kis-közép és nagyvállalatoknak, webáruházaknak, valamint nemzetközi cégeknek. Partnereink közt megtalálhatóak FMCG szektortól, a pénzügyi vállalkozásokon át a vendéglátóipari, az egészségügyi és szépségipari cégekig számos szektor.

 • Hogy dolgozunk?

  A Google Ads rendszere pay-per-click (PPC) alapú, azaz csak akkor fizetsz, ha valaki valóban rákattint hirdetésre. Ez a hatékony megoldás lehetővé teszi, hogy pontosan mérjük és optimalizáljuk a hirdetési költségeit, miközben hatékonyan érjük el potenciális vásárlóid. Szakértőnk gondosan kiválogatja számodra a releváns kulcsszavakat, így hirdetésed pontosan, a megfelelő időben és a megfelelő célközönség számára jelenik meg a Google Keresési listáján.

  Szakértőnk hatékony célzási lehetőségeket kínál a Google Display Hálózaton keresztül is. A Display Hálózaton lehetőséged nyílik milliókhoz szólni és megismertetni branded és termékeid. Az egyszerű banner hirdetésektől a mozgókon át, a kreatív biztosítjuk a figyelemfelkeltő és hatékony reklámkampányokat. Folyamatos elemzések és riportok segítségével folyamatosan optimalizáljuk a kampányok teljesítményét.

 • Mennyi a hirdetési büdzsé?

  A Google Ads kampányok terén fontos tudni, hogy a büdzsé mindig egyedi és változó. Célunk, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el, ezért minden kampány előtt alapos felmérésre és kulcsszókutatásra kerül sor. A hirdetni kíván termékek, egyedi célok és a vállalkozás méretének figyelembevételével az optimális büdzsét és stratégiát javasoljuk.

 • Mi az a PLUSZ, amiért az ANASH a legjobb választás?

  Mi valóban Elérhetőek Vagyunk és Leszünk is!

  Tudjuk, hogy az időd értékes, ezért gyorsan reagálunk a kérdéseidre és kéréseidre és sosem tűnünk el. Mi valóban Elérhetőek Vagyunk és Leszünk is! Tudjuk, hogy az időd értékes, ezért gyorsan reagálunk a kérdéseidre és kéréseidre és sosem tűnünk el.

  Cégünk hatalmas tudásbázisra és évtizedes tapasztalatra épül, amit kemény munkával és rengeteg tanulással értünk el. Az elkötelezettségünk és szakmai fejlődésünk eredményeképpen ügyfeleink szinte vakon megbíznak bennünk.

Eredményeink hangosabbak, partnereink pedig szívesen megosztják veled!