SEO

Keresésoptimalizálás

 • Kiknek tudunk segíteni?

  A keresésoptimalizálás minden vállalkozás számára fontos lehet, függetlenül az iparáguktól. A cégeknek azonban szem előtt kell tartaniuk, hogy az eredmények eléréséhez hosszú távú elkötelezettség és folyamatos munka szükséges.

 • Mi az a SEO vagy keresésoptimalizálás?

  A keresésoptimalizálás (angolul Search Engine Optimization, röviden SEO) célja, hogy egy weboldalt a Google találati listájának lehető legmagasabb helyére pozícionálja. Ennek eredményeként a weboldal látogatottsága nő, és jobb eséllyel jelenik meg a releváns keresések eredményei között. Szakértőnk gondosan kiválogatja számodra a releváns kulcsszavakat, így hirdetésed pontosan, a megfelelő időben és a megfelelő célközönség számára jelenik meg a Google Keresési listáján.

  Szakértőnk hatékony célzási lehetőségeket kínál a Google Display Hálózaton keresztül is. A Display Hálózaton lehetőséged nyílik milliókhoz szólni és megismertetni branded és termékeid. Az egyszerű banner hirdetésektől a mozgókon át, a kreatív biztosítjuk a figyelemfelkeltő és hatékony reklámkampányokat. Folyamatos elemzések és riportok segítségével folyamatosan optimalizáljuk a kampányok teljesítményét.

 • Mit jelent pontosan az, hogy valaki SEO-za a honlapodat?

  SEO Audit: Egy alapos és komplex weboldal elemzés, amelyet SEO-UX Auditnak nevezünk. Ez egy átfogó, több oldalas gyakorlati útmutató, amely részletesen elemez és értékel a weboldaladra vonatkozóan. A vizsgálat eredményeként számos megoldási javaslatot fogalmazunk meg, továbbá az elengedhetetlen technikai fejlesztésekre is rávilágítunk a weboldal hatékonyabb működése és eredményesebb teljesítménye érdekében.
  Kulcsszókutatás: Az SEO szakember kutatja és elemzi azokat a kulcsszavakat vagy kulcsszó kifejezéseket, amelyekre a célcsoport a keresőben keresne. Ez azért fontos, mert ezekre a kulcsszavakra optimalizálva lehet növelni az oldal relevanciáját a Google szemében.
  Technikai elemek optimalizálása: Ellenőrzi és optimalizálja a weboldal technikai részleteit, például a weboldal sebességét, a mobilkompatibilitást, a meta-címkéket, a UX elemeket, a URL-struktúrát és más technikai tényezőket.
  Frissítések kezelése: Az SEO szakember figyelemmel kíséri a keresőmotorok algoritmusainak változásait és frissítéseit, és felkészíti a weboldal alkalmazkodó képességét az optimalizációs stratégia módosításával.
  Követés és jelentéskészítés: Az SEO szakember folyamatosan figyelemmel kíséri az oldal teljesítményét a keresőmotorokban, és jelentéseket készít az eredményekről és az esetleges javítási lehetőségekről.

 • Mi az a PLUSZ, amiért az ANASH a legjobb választás?

  Mi valóban Elérhetőek Vagyunk és Leszünk is! Tudjuk, hogy az időd értékes, ezért gyorsan reagálunk a kérdéseidre és kéréseidre és sosem tűnünk el. Cégünk hatalmas tudásbázisra és évtizedes tapasztalatra épül, amit kemény munkával és rengeteg tanulással értünk el. Az elkötelezettségünk és szakmai fejlődésünk eredményeképpen ügyfeleink szinte vakon megbíznak bennünk.

Eredményeink hangosabbak, partnereink pedig szívesen megosztják veled!