SEO

SEO azaz Keresésoptimalizálás

A keresőoptimalizálás (SEO) célja, hogy az organikus találati listán, a Google keresőben, minél előrébb szerepeljen a honlap. Az organikus megjelenés, a nem fizetett hirdetéseket jelenti.  

Hogyan működik?

Ez egy komplex, számos területből összetevődő folyamat, amely a weboldal formai, és tartalmi kialakításán át a keresők mindenkori keresési elveit figyelembe véve tud eredményt elérni, így biztosítva az egyre jobb pozíciót a Google keresőben. Folyamatos kulcskifejezés kutatások, relevancia mérések, elemzések és releváns, egyedi tartalmak szükségesek.

Audit

Fontos meghatározni, hogy jelenleg hol vagy és hová tartasz, ezért a munka mindig egy komplex elemzéssel kezdődik, melyet SEO- UX Auditnak hívunk. Ez egy sok oldalas gyakorlati útmutató, megoldási javaslatokkal és elengedhetetlen technikai javításokkal a weboldaladra vonatkozólag.

SEO profi szinten, folyamatosan a jobb helyezésért

Ha szeretnéd, hogy weboldalad helyezése javuljon, profi szinten kell kezelni weboldalad keresésoptimalizálását. Semmi nem történik egy nap alatt, ezért ehhez kitartó, folyamatos munka szükséges.