Instagram

A fotók, mozgóképek és videók megosztására szakosodott Instagram térnyerése egyre nagyobb , így mára a cégek számára szinte megkerülhetetlenné vált. Több mint 1 milliárd felhasználóval rendelkezik, amelyből az Y és Z generáció egyértelműen a legdominánsabb, viszont érdekes, hogy a 40+ korosztály is egyre nagyobb számban képviselteti magát a platformon.

Szektor függően, a hosszútávú márkaépítés és eladásösztönzés egyik alap csatornája.

Instagram üzleti profil kialakítás

Megtervezzük és kialakítjuk céged Instagram oldalának profi, üzleti megjelenését. Figyelembevéve céged marketingstratégiájában lefektetett célokat és célcsoportokat, valamint arculati szabályainak megfelelő vezérelveit.

Interakció – posztok, sztorik, videók, élő bejelentkezések

Tartalomstratégia mentén kialakítjuk a tartalmak jellegét, témáját és a posztok gyakoriságát, melyben kiemelt szerepet kap az élményszerű vizuális megjelenítés, a hashtag kutatás és a fogyasztói tartalomfogyasztás folyamatos figyelése és elemzése.

Instagram hirdetések

Ha szeretnéd elérni a célcsoportodat az Instagramon is, de nem tudod, hogyan kezd el, kiket célozz és milyen kreatív megjelenéseket válassz, akkor a legjobb helyen jársz nálunk. Kimutatható eredményekkel növeljük megrendelőink márka hatékonyságát és értékesítését ezen social felület adta hirdetési lehetőségek kihasználásával.

Követők megszerzése

Instagramon a követők jóval aktívabbak mint Facebook-on, így könnyebben tudjuk őket megszólítani és interakcióra bírni. Számos kreatív funkció és eszköz segítségével tudjuk növelni a vállalkozás szempontjából releváns követőszámot.