Google ads hirdetések

Google ads jelentése

PPC – pay per click, azaz egy kattintás alapú hirdetési rendszer, amellyel hatékonyan lehet elérni a potenciális vásárló közönséget. A jól eltalált kulcsszavakkal olcsón és eredményesen tudunk a Google keresési listáján lévő kiemelt helyeken szerepelni.

Különböző, kifinomult célzási lehetőségekkel, pedig látogatók millióival tudjuk megismertetni brandünket, termékeinket a Google Display Hálozatán, amelybe beletartozik a Youtube és a Gmail levelezőrendszere is.

Kampányok profi kezekben

A Google ads hirdetések házon belüli kezelése kockázatos stratégia, nem jó befektetés. Nem mindegy, hogy 100 ft vagy 10 Ft kattintási költséggel gazdálkodunk. PPC specialistánk, több mint 10 éves tapasztalattal a háta mögött, költséghatékony és sikeres kampányokat hoz létre komoly hirdetési stratégiák mentén, melyeket napi szinten optimalizál és elemez.

Konverzióra optimalizált hirdetések

A Google ads kampányok eredményei pontosan mérhetőek és kimutathatóak. Nem csupán az elköltött büdzsét tudjuk mérni, hanem az aktuális célt is. Részletes és pontos statisztikáinkból remekül látható minden eredmény.

Pontos célzás, rugalmasság

Csak azoknak a felhasználóknak mutatjuk a hirdetéseket, akik potenciális vásárlóink lehetnek.

Alma és körte effektus

Amikor két PPC hirdetésre vonatkozó árajánlatot hasonlítasz össze, előfordulhat, hogy egy almát mérsz össze egy körtével.

Közel sem biztos, hogy „hirdetéskezelés“ alatt, mindenki ugyanazt gondolja. A legszembetűnőbb különbség 2 „manager“ munkája között, a kampánykezelésre szánt idő, a minőségi, up to date tudás és a megrendelő megfelelő informálásában szokott lenni.

Természetesen az alacsony árajánlatok mindig rendkívül kecsegtetően tűnnek, de azt soha ne felejtsük el, hogy a nyomott árajánlat, az esetek 99%-ban, junior vagy amatőr kezelőt takarnak és a kampány elkészítésével illetve néhány apró változtatással (copy, kreatív) a munka be is fejeződik.

Ez egy dinamikusan változó rendszer, fontos a naprakész ismeret. Mi teljeskörű, komplex szolgáltatást nyújtunk, folyamatos ügyfél suporttal.