Tartalomgyártás

A tartalommarketing mostanra az egyik legfontosabb marketing eszközzé nőtte ki magát.  Az internet az információ áradatról szól. Azon weboldalakat, ahol a legtöbb értékes, egyedi és a felhasználók számára hasznos tartalmak találhatóak, azokat fogják az adott szakterületen belül szakértőnek kikiáltani.

Értékes, kreatív tartalmakat generálunk

Megírjuk, lefotózzuk, levideózzuk és megrajzoljuk! Határokat csak az ügyfél szabhat. Kiemelten figyelünk arra, hogy minden tartalom illeszkedjen az adott vállalkozás profiljába.

SEO friendly tartalomgyártás

Google keresőbarát, optimalizált tartalmakat gyártunk, és a hatékonyságukat szintén mérjük. Azok a tartalmak, amelyek nem hozzák a kívánt konverziót, csak üres szövegek és a helyet foglalják.

Üzleti blogírás, kreatív kontent

Több évtizedes tapasztalattal rendelkező profi szövegírónk szinte az összes szektorban otthonosan mozog, így vállaljuk PR cikkek, blog bejegyzések, hírlevelek, sajtóközlemények, interjúk és egyéb marketingszövegek egyedi megírását, fix határidőkkel.

Videós tartalomgyártás

Felépítjük Youtube csatornádat, előre megtervezett videó stratégiával valamint profin megrendezett és vágott tartalmakkal. Közösséget építünk és feliratkozókat gyűjtünk.

Social média oldalak kezelése, poszt menedzsment

Kialakítjuk social oldalaid közösségi kommunikációját. Sohasem doboz megoldásokban gondolkodunk, egyedi, kreatív és hasznos tartalmak gyártására szakosodtunk. Ha mi posztolunk, biztosan számíthatsz aktív userekre.